Printable

Lekfullt landskap: Målarbild att ladda ner och skriva ut

pyssligt landskap med kullar färgläggningsbild att skriva ut gratis

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar till Penstore

Letar du efter en lekfull landskap målarbild? Här på Hänförd kan du ladda ner och skriva ut en detaljrik färgläggningsbild som föreställer ett klottrigt landskap med sol, moln, kullar och så vidare. Se hur du kan spara ner landskapsbilden gratis!

Det fantasifulla landskapet är fyllt med detaljer, vilket gör färgläggningen extra pysslig och rolig för såväl barn som vuxna. Många mindre fält, som detaljerna i solen eller blommorna, skapar förutsättningar för noggrann och inte minst kreativ färgläggning.

Gillar du det här stuket på färgläggningsbilder kan du även se Hänförds paket, ekollon samt T-rex. För dig som tycker om färgläggning finns en hel samling av fylla-i-bilder på Hanford.se. Bland våra printables hittar du till och med ännu mer pysselmaterial.

Färglägg en gratis landskap målarbild

När du fyller i de olika fälten kan du använda färgpennor som Caran d’Ache Luminance eller Faber-Castell Polychromos. Dessa premiumpennor har intensiva och klara färger som underlättar att färgsätta den molniga himlen och de blomstrande kullarna på ett levande sätt.

lekfullt landskap målarbild att ladda ner och skriva ut

Det går så klart lika bra att använda vanliga färgpennor, vaxkritor eller tuschpennor, som ju dessutom kostar mindre än pigmentrika konstnärspennor. Oavsett vilket medium du tar hjälp av kommer du säkert få en riktigt härlig och inspirerande målarstund!

Ladda ner färgläggningsbilden som pdf

Klicka på ”Ladda ner målarbilden gratis”-knappen för att ladda ner din utskriftsvänliga landskapsbild pdf-format. Spara och skriv ut bilden för att börja måla direkt. Perfekt för alla som älskar att fylla i klottriga motiv!