Printable

Pysslig kanelbulle: Målarbild att ladda ner och skriva ut

doodle kanelbulle färgläggningsbild att skriva ut

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar till Penstore

Är du sugen på att färglägga en kanelbulle målarbild? På Hänförd kan du ladda ner och skriva ut denna läckert detaljerade kanelbulle färgläggningsbild – helt gratis!

Tack vare de något tunnare linjerna och pilligare detaljerna passar detta kanelbullemotiv både för barn och vuxna. Förhoppningsvis får du känsla när du fyller i spiralerna i bullmotivet så att kreativiteten kan flöda en stund.

På Hänförd försöker vi ta fram motiv utifrån årets händelser, högtider och temadagar. Just denna fylla-i-bild är skapad med kanelbullens dag i åtanke. Samtidigt är det ju inget som säger att du inte kan färglägga en bulle året runt.

För ännu fler inspirerande färgläggningsbilder kan du se vår printablessamling eller våra vackra höstmotiv med lönnlöv och ekollon.

Färglägg en gratis kanelbulle målarbild

När du färglägger kanelbullemålarbilden kan du med fördel använda färgpennor av hög kvalitet. Exempel på sådana premiumpennor är Caran d’Ache Luminance och Faber-Castell Polychromos.

pysslig kanelbulle målarbild att ladda ner och skriva ut

Ovanstående pennor är kända för sina klara och följsamma pigment. I sin tur blir det ”lättare” att få till de fina skuggningarna och nyanserna som ger kanelbullen ett realistiskt utseende. Men givetvis krävs övning!

Vanliga vaxkritor eller tuschpennor fungerar förstås också utmärkt vid färgläggandet av denna kanelbulle målarbild.

Ladda ner färgläggningsbilden som pdf

Hur får du tillgång till kanelbullebilden? Enkelt! Klicka på ”Ladda ner målarbilden gratis”-knappen här nedanför. Då kommer du till en utskriftsvänlig pdf-version av bilden. Sedan kan du spara filen på ett sätt som passar dina förutsättningar.