Printable

Fika med kanelbullar: Skrivbild med linjer för berättelse

kanelbulle fika linjerat papper för att skriva

Skriv om fikor och kanelbullar. På denna skrivbild kan du pränta ner inspirerande fikaberättelser. Ladda ner den gratis!

Snart kanelbullens dag och tankarna går inte helt osökt till härliga fikastunder med kanelbullar. För att fira temadagen har vi på Hänförd tagit fram en skrivbild med ett motiv som föreställer just en kanelbullefika. Bullfatet och kaffekoppen har fått en höstlig inramning av höstnatur i vackra färger.

Du hittar ännu fler skrivbilder i Hänförds samling av printables. I denna bjuder vi även på en kanelbulle målarbild för både barn och vuxna.  

Saker du kan skriva om en fika med kanelbullar

Syftet med det fina skrivpappret är att det ska locka fram ditt skrivande. Tack vare bilden får du ett uppslag du kan utgå från. Nedanför följer ytterligare exempel på vad du kan skriva om en fika med kanelbullar:

  • Beskriv en kanelbulles doft och smak ingående – från det att den ligger på fatet till att du tar den första tuggan.
  • Skriv om ett minne från en härlig fikastund du hade tillsammans med en vän, kollega eller någon annan person du gillar.
  • Diskutera huruvida kanelbullar är den godaste fikan eller om det rentav finns ett ännu godare bakverk. För och emot bullar?

Ladda ner skrivbild för fikaberättelser gratis

fika med kanelbullar skrivbild med linjer för berättelse

Hur laddar du ner skrivpappret med bullmotivet? Enkelt! Klicka på ”Ladda ner skrivbilden gratis”-knappen här nedanför. Då kommer du till en utskriftsvänlig pdf-version av bilden. Sedan kan du spara filen på ett sätt som passar dina förutsättningar.