Printable

Pysslig tårta: Målarbild att ladda ner och skriva ut gratis

doodle tårta färgläggningsbild att skriva ut

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar till Penstore

Är du sugen på att färglägga en pysslig tårta målarbild? Här på Hänförd kan du ladda ner och skriva ut en lekfull och detaljrik färgläggningsbild som föreställer en tårta – helt gratis!

Denna klottriga tårta är fylld med små detaljer som gör färgläggningen både pysslig och rolig för såväl vuxna som barn. De skarpa svarta linjerna och de många detaljerna, som dekorationer och lager av grädde och glasyr, gör fylla-i-bilden perfekt för dig som vill släppa lös din kreativitet.

På Hänförd försöker vi ta fram motiv utifrån årets händelser, högtider och temadagar. Just denna fylla-i-bild är skapad med födelsedagar och kalas i åtanke. Samtidigt är det ju inget som säger att du inte kan färglägga en tårta när än andan faller på.

På Hanford.se finns en del färgläggningsbilder med ett liknande stuk. Du kan exempelvis ladda ner ett paket, kanelbulle eller en T-rex som också är detaljrika och pilliga.

Färglägg en gratis tårta målarbild

När du färglägger tårtmålarbilden kan du med fördel använda färgpennor av hög kvalitet. Exempel på sådana premiumpennor är Caran d’Ache Luminance och Faber-Castell Polychromos.

pysslig tårta målarbild att ladda ner och skriva ut

Pennorna som nämns här ovanför är kända för sina klara och följsamma pigment. I sin tur blir det ”lättare” att få till de fina skuggningarna och nyanserna som ger tårtan ett realistiskt utseende. Men givetvis krävs övning!

Vanliga vaxkritor eller tuschpennor fungerar förstås också utmärkt vid färgläggandet av denna tårta målarbild.

Ladda ner färgläggningsbilden som pdf

Hur får du tillgång till tårtbilden? Enkelt! Klicka på ”Ladda ner målarbilden gratis”-knappen här nedanför. Då kommer du till en utskriftsvänlig pdf-version av bilden. Sedan kan du spara filen på ett sätt som passar dina förutsättningar.