Nu ska du få ett enkelt tips för att festa till ägghalvorna inför påskbordet – häng med!
Med små enkla knep kan du göra påskmaten dekorativ. Du kan bland annat dekorera ägghalvor med ”morötter” av rökt lax och persilja. En skvätt majonnäs gör det hela ännu godare.
Instruktioner för att dekorera ägghalvor festligt
Hur dekorerar du ägghalvorna? Nedanför följer instruktioner i 5 steg:
- Koka ett x antal ägg och dela dem på mitten så att du får ägghalvor.
- Klicka majonnäs på varje ägghalva.
- Skär rökt eller gravad lax till morotsformade bitar, det vill säga till toppiga trianglar, och lägg ”morötterna” på majonnäsen.
- Dekorera med persilja för att få till en tjusig ”blast”.
- Upprepa momenten tills du är nöjd med antalet festliga ägghalvor och lägg halvorna på ett tjusigt fat.
Det här var alltså ett tips för att dekorera ägghalvor festligt inför påskbordet. Lycka till med skapandet av påskmaten och ha ett riktigt trevligt firande!